Alumni klub VK Partizan

U želji da podržimo uspešne mlade veslače kao i da ojačamo klupski veslački sport, da razvijemo klupski život na primeru modernih evropskih i američkih klubova, uz Vašu pomoć, osnivamo Alumni klub Veslačkog kluba Partizan. Pozivamo sve veslače, bivše takmičare i prijatelje Veslačkog kluba Partizan da se učlane u Alumni klub Veslačkog kluba Partizan. Delatnost Alumni kluba jeste održavanje vrednosti kojima se Veslački klub Partizan oduvek izdvajao i dičio:

* Podizanje novih veslačkih generacija, negovanje tradicije uspeha, promovisanjem sportskih, društvenih i akademskih vrlina

* Okupljanja tokom takmičarske sezone povodom regata i prvenstava i prigodna druženja koja su već uzorna tradicija veterana Partizana

* Stvaranje Alumni fonda

Kao trenutno najbitniju aktivnost Alumni kluba vidimo stvaranje fonda, koji će osigurati prosperitet kluba. Stvaranjem ovog fonda omogućiće se praćenje napretka veslačkog sporta u svetu. Prilozi koje očekujemo od Alumni kluba iskoristiće se transparentno, izveštaji o napretku skupljanja fonda biće redovno objavljivani na sajtu Veslačkog kluba Partizan, kao i na društvenim mrežama. Pretprošle godine, iz akcije koja je dovela do donatorske večere, obezbeđen je kombi sa osam mesta i ujedno je obezbeđeno vučno vozilo za klub, koje podsećam nismo imali dugi niz godina. Ista akcija sprovedena je i prošle godine, a ona je rezultirala kupovinom ergometara i novih vesala.

Klubu nedostaju čamci za juniorski pogon, kao što su skifovi i kombinovani čamci dubl - dvojac; nedostaje takmičarski osmerac; ostala oprema za podmlađivanje - restauraciju starih takmičarskih čamaca. Dosta toga je urađeno i na racionalnijoj potrošnji električne energije, nabavkom toplotnih pumpi, planairana je i zamena osvetljenja sa led sijalicama koje znatno manje struje troše…

Prvi ciljevi donatorskih aktivnosti Alumni kluba su:

* Nabavka takmičarskih čamaca (skif, dvojac, dubl, osmerac)

* Racionalizacija potrošnje električne energije

Nabavka takmičarskih čamaca nam je neophodna zbog:

* Zastarelog plovnog parka za mlađe kategorije

* Naš klub je u prethodnim decenijama jedan od najzapaženijih klubova na svetu sa radom u mlađim kategorijama

Nabavka osmeraca je neophodna iz razloga što su postojeći iz 1989. godine, nabavljeni od strane predsednika kluba Danka Đunića. Radi sticanja boljih rezultata u disciplini koja predstavlja prestiž svakog kluba, hitno je potrebna nabavka novih.

Posle velikih napora uspeli smo da obezbedimo manje čamce za potrebe naših takmičara. Naime, klub je iz sopstvenih prihoda i uz pomoć prijatelja kluba u poslednjih deset godina kupio:

* 11 takmičarskih i 6 školskih skifova

* 8 takmičarskih i 5 školskih dublova

* 4 takmičarska četverca

Smatramo da ćemo stvaranjem Alumni fonda sa jednim računom, imati daleko veće mogućnosti za ekonomičnije rukovođenje finansijama. Prvo jeste godišnja članarina Alumni kluba Veslačkog kluba Partizan koja iznosi 30 evra. Članovi Alumni kluba biće redovno obaveštavani o svim dešavanjima u Veslačkom klubu Partizan. Takođe, u planu je izrada posebne stranice Alumni kluba na Facebook koja je promovisati sve aktivnosti ovog kluba. Takođe, i donatorskim akcijama Alumni fonda organizovano će se stići do neposrednih ciljeva. Imena donatora biće upisana na vidljivom mestu u Veslačkom klubu Partizan, prema visini donacija:

* Bronzani donator: 100-299 evra

* Srebrni donator: 300-599 evra

* Zlatni donator: 600-999 evra

* Platinasti donator: 1000+ evra

Donatori će, kao potvrdu pripadnosti Alumni klubu, dobiti i ekskluzivne odevne predmete visokog kvaliteta, sa posebnim klupskim obeležjima kao i obeležjima Alumni kluba, kao i suvenire i revije Veslačkog kluba Partizan i to:

Bronzani donator

˃ sve nove modele majica Veslačkog kluba Partizan

Srebrni donator

˃ sve nove modele majica Veslačkog kluba Partizan

˃ duksericu Veslačkog kluba Partizan

Zlatni donator

˃ sve nove modele majica Veslačkog kluba Partizan

˃ trenerku Veslačkog kluba Partizan

˃ sve suvenire Veslačkog kluba Partizan

Platinasti donator

˃ kompletnu opremu Veslačkog kluba Partizan

˃ sve suvenire Veslačkog kluba Partizan

˃ sve brojeve revije Veslačkog kluba Partizan na kućnu adresu (revija izlazi svaka tri meseca)

Uplate možete izvršiti na tri načina i to preko
pay pal naloga, putem inostrane doznake ili
opštom uplatnicom (za plaćanje iz Srbije):

Pay pal: Ako imate nalog na www.paypal.com jednostavno pošaljite željeni iznos na veslackiklubpartizan@gmail.com

Inostrana doznaka: Preuzmi OVDE

Primer popunjene opšte uplatnice: Preuzmi OVDE

 

Kompletno pismo o osnivanju i ciljevima
Alumni kluba VK Partizan možete preuzeti OVDE

VESLAČKI KLUB PARTIZAN