Na Palić sa 30 posada

U subotu, 3. juna 2017, na Paliću će, u organizaciji Veslačkog saveza Srbije i Veslačkog kluba Palić, biti održana II Regata Kupa Srbije, na kojoj će se za odličja boriti 150 posada iz 13 srpskih klubova. Naš Klub će na ovoj regati nastupiti u 30 čamaca. U skifovima za seniore nastupiće Aleksa Tošić i Filip Živković, u dvojcu bez kormilara za seniore naši student, Nenad Radonjić i Nikola Stanković, odnosno Nikola Mitrović i Igor Nikolić, a u skifu za seniorke Maša Stanisavljević. U juniorskoj konkurenciji imaćemo pet posada. Pavle Medić, Lenka Protić, Ana Stojanović i Staša Kenić će veslati u skifovima, a Marko Gatalica, Lazar Ilinčić, Luka Stijačić i Marko Đuranović u četvercu bez kormilara.

U skifu za kadete ogledaće se Ognjen Ilić, u dubl skulu za kadete Kosta Petković i Veljko Matić, te Andrej Mirković i Nikola Dabović, u dvojcu bez kormilara za kadete Đorđe Lončar i Miloš Joksimović, u četverac skulu za kadete Dušan Cvetković, Dušan Belić, Batrić Jevrić i Marko Tomić(Srebrno jezero), odnosno David Pilipović (Srebrno jezero), Vuk Jurišić, Nikola Đorđević i Đorđe Regodić, u četvercu bez kormilara za kadete Dimitrije Protić, Nikola Mirilo, Nikola Milošević i Mateja Šarenac, a u osmercu za kadete Ognjen Ilić, Željko Kusicki (Srebrno jezero), Dimitrije Protić, Mateja Šarenac, Nikola Milošević, Nikola Mirilo, Kosta Petković, Veljko Matić i kormilar Luka Mladenović, te Petar Simeunović (Srebrno jezero), Vasilije Popović, Mihajlo Božinović, Dobrivoje Trifunović, Tihomir Vlajić, Marko Anđelković (Srebrno jezero), Bojo Bojović i kormilar Ana Filipović. Anđelija Mladenović i Ljubica Simanić nastupiće u skifovima za kadetkinje, a Aleksandra Dinčić i Maša Bugarski, Natalija Ilić (Srebrno jezero) i Ana Filipović, Natalija Penev i Vana Bogdanović, odnosno Anja Radinović i Jelena Trivan u dubl skulovima za kadetkinje.

U skifovima za pionire veslaće Mihailo Petrović, Jovan Manić i Uroš Đurica, u četverac skulu za pionire Ilija Bunčić, Pavle Đukanović, Tadej Ilić i Jovan Radojičić, u četvercu sa kormilarom za pionire Aleksandar Kuzmanović, Marko Marjanović, Strahinja Pavišić, Sergej Đurić i kormilar Uroš Đurica, a skifu za pionirke Milica Joksimović. Sastanak Regatnog odbora je u 9 časova, kvalifikacije u disciplinama u kojima je prijavljeno više od šest čamaca počinju u 10,10 č, a finala od 13,15 časova.

VESLAČKI KLUB PARTIZAN