Partizanovo veče u petak, 17. novembra 2017, u restoranu “Atlantis” na Novom Beogradu

U petak, 17. novembra 2017, s početkom u 19,30 časova centar svih glavnih aktivnosti Veslačkog kluba Partizan će se sa Ade Ciganlije 1 za kratko preseliti u restoran „Atlantis“ na Novom Beogradu (Japanska 8, bivša Nehurova). Na ovom mestu naš Klub će u društvu mnogobrojnih članova, aktivnih i bivših, roditelja, prijatelja i svih ostalih staviti tačku na još jednu, uspesima popločanu, sezonu. Biće to još jedno nezaboravno veče u kojem će svako biti ponosan što je bio ili je još uvek deo velike Partizanove veslačke porodice. Okupljanje je u 19,30 časova, a pola sata kasnije počinje bogat zvanični program u čijem sinopsisu je, između ostalog, „krunisanje” najboljih pojedinaca u protekloj sezoni. Čitav događaj biće začinjen svečanom večerom i živom muzikom.

– Ovo je četvrta godina uzastopno koju ispraćamo Svečanom i donatorskom večerom, a ja ovom pirlikom pozivam sve koji su proveli u našem Klubu barem jedan dan da svojim pristustovom uveličaju ovaj događaj. Cilj nam je da na način dostojan veličini imena našeg Kluba obeležimo proteklu sezonu, u kojoj smo 28. put uzastopno postali državni prvaci, promovišemo najbolje od najboljih i da se, pre svega, družimo i zabavimo. Želja nam je da ovakvim skupovima stvarimo još jače i bolje odnosa svih onih koji čine Veslački klub Partizan, a to su pored bivših i aktivnih članova i njihove porodice i prijatelji. Takođe, ovo veče će, kao i prethodna tri, imati donatorski karakter, a sva sredstva biće iskorišćena za poboljšanje uslova za stvaranje novih šampionskih generacija našeg Kluba. Podsećanja radi od novca prikupljenog na prvoj Svečanoj i donatorskoj večeri 2014. kupili smo kombi, od donacija sa druge, održane pretprošle godine, nabavljena su dva skifa, dok su donacije sa treće iz 2016. značajno doprinele nabavci novog osmerca, koji je nedavno u potpunosti isplaćen – kazao je prvi trener Veslačkog kluba Partizan Aleksandar Ivković.

Mole se svi koji se odluče da prisustvuju Svečanoj i donatorskoj večeri našeg Kluba da to potvrde na telefon 063 349 247 ili na e-mail sasharow@yahoo.com.

VESLAČKI KLUB PARTIZAN