Izašao VIII broj Revije Veslačkog kluba Partizan

U petak, 8. decembra 2017, izašao je VIII broj Revije Veslačkog kluba Partizan. Na 62 strane našli su se mnogi zanimljivi tekstovi. U ovom broju Revije našeg kluba možete pročitati uporedni intervju sa Aleksandrom Beđikom i Igorom Đerićem koji su se ove godine u velikom stilu vratili na veliku reprezentativnu scenu. U osmoj Reviji VK Partizan nalazi se pregled učešća naših članova na svim domaćim i međunarodnim regatama u 2017. U rubrici “Gde su, šta rade“ možete pročitati zanimljivu priču o našem članu Vukanu Petroviću, koji više od dve decenije živi van Srbije i kome se poslednjih deset godina “kancelarija” nalazi među oblacima.

U stručnoj temi broja prenosimo Vam kolumnu čuvenog američkog trenera Roberta Boba Kelera u kojoj on govori o prednostima bosog trčanja, a u rubrici “Oni dolaze” predstavljamo Vam Veljka Matića. Dugogodišnji član Stručnog štaba našeg Kluba Ivan Ninković u ovom broju evocira uspomene na Svetsko prvenstvo za seniore u Itonu 2006. gde je izlivena prva i, za sada, jedina svetska medalja za seniore A u istoriji našeg Kluba i srpskog veslanja . U ovom broju možete pogledati slike i pročitati vesti koje su obeležile protekli period, dok je kutak za prijatelje kluba ovoga puta bio rezervisan za restoran sa prenoćištem “Talia”.

Osmi broj i sve ostale brojeve Revije Veslačkog kluba Partizan možete pogledati na ovom linku: http://www.vkp.rs/revija.php

VESLAČKI KLUB PARTIZAN