Tradicionalnim pasuljem VK Partizan obeležio ulazak u 2018!

Kišovito vreme nije sprečilo da Veslački klub Partizan obeleži ulazak u Novu godinu na način na koji to čini više od dve decenije. I 2. januara 2018. u našem Klubu su se tačno u podne služili pasulj, salata, kuvana rakija, čajevi i razna ostala pića, a na ovaj, originalan, način najuspešniji srpski sportski kolektiv je sa svojim brojnim bivšim i sadašnjim članstvom, prijateljima, sponzorima i ostalima napravio odličan uvod za još jednu, nadamo se i verujemo, berićetnu sezonu... Već od ranih jutarnjih časova u VK Partizan je bilo živo. Na blagoj vatri krčkao se tradicionalno jelo, sekla se salata, kuvala rakija i vršile poslednje pripreme za dolazak brojnih gostiju. U međuvremenu prostorije VK Partizan su polako počele da se popunjavaju. Jedan za drugim pristizali su bivši i sadašnji članovi, njihove porodice, članovi Uprave, brojni prijatelji kluba... Razmenjivanje čestitaka za sve najlepše u Novoj bio je uvod u sjajno druženje u atmosferi koja je i ove godine bila na najvišem nivou. Na jednom mestu su se ponovo našli brojni veslači i veslačice koji su, svako na svoj način, doprineli a i dalje doprinose da Veslački klub Partizan očuva zvanje najuspešnjijeg kluba u zemlji. Predrag Savić, „Era Džin“, Saša Verbič, Vojin Popović, Slobodan Dičić, Đorđe Višacki, Nikola Stojić, Goran Jagar, Ivan Posavec, Andreja Vasiljević, Viktor Perolo, Zoran Jeftić, Žarko Petrović, Marko Milačić, dr Nenad Stepić, Aleksandar Ivković, Miroslav Jezdanov, Marko Marjanović, bili su samo su neki od pristutnih koji su uveličali i ovaj događaj Veslačkog kluba Partizan.

Ujedno ova prilika je iskorišćena da se brojnim gostima predstavi epilog prve akcije Alumni klub VK Partizan, zahvaljujući kojoj je posle tri decenije nabavljen prvi novi osmerac. Prestižni čamac, u kojem su na prošlogodišnjem državnom šampionatu, osvojene tri titule prvaka, u juniorskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji, nedavno “oslikan” nalepnicama Partizana i Alumni kluba kao i ispisima koji godinama simbolizuju naš Klub, bio je izložen na samom ulazu. Takođe, gosti su prvi put mogli da vide i svečanu tablu koja predstavlja svedočanstvo ogromne energije, želje i motiva svih članova da daju nemerljiv doprinos uspehu ideje donatorstva kao jednog od načina za razvoj i napredak novih generacija šampiona. Na njoj se nalaze 56 imena ljudi koji su svojim prilozima omogućili da prva akcija Alumni kluba VK Partizan bude uspešno okončana i da, samim tim, označe početak druge akcije u kojoj skupljamo sredstva za nabavku kombinovanog čamca dubl skul-dvojac.

Inače, prelepo druženje trajalo je sve do 15 časova kada su gosti, puni utisaka, počeli polako da se razilaze uz već rezervisanu ulaznicu za pasulj 2. januara 2019!

Kompletnu galeriju slika možete pogledati OVDE

VESLAČKI KLUB PARTIZAN