Osmorica naših članova vicešampioni Balkana, bronza za Mašu Bugarski

Naši članovi stigli su do još četiri odličja na Balkanskom prvenstvu u Plovdivu, nakon subotnje bronze na ovom takmičenju Partizanovog reprezentativnog juniorskog četverca Marko Đuranović, Kosta Petković, Pavle Lijeskić, Veljko Matić. U nedelju, 26. avgusta 2018, vicešampioni Balkana postali su Veljko Matić, Pavle Lijeskić, Kosta Petković, Marko Đuranović, Nikola Lončar i Dimitrije Sečujski. Njih šestorica su u osmercu za juniore, u kojem su veslali i Marko Prodanović i Todor Stanković iz Galeba, a kormilar bio Miloš Simić iz Grafičara, osvojili srebrno odličje.

Drugog dana takmičenja u Bugraskoj do zvanja viceprvaka stigli su i Miloš Pavlović i Ranko Samardžija. Pavlović je do srebra stigao u četverac skulu za kadete zajedno sa Miroslavom Jovanovićem iz Smedereva i Petrom Šavrljugom i Aleksandrom Grbićem iz Crvene zvezde, dok je Samardžija prigrabio drugo mesto u četvercu u kojem su pored njega veslali i Đorđe Gruber i Nikola Kolarević iz Grafičara i Nikola Stevanić iz Crvene zvezde.

Četvrto odličje za naš Klub izlila je Maša Bugarski u četverac skulu za kadetkinje, Pored naše članice u sastavu ovog čamca bile su i Minja Vizi i Iva Lazić iz Crvene zvezde i Andrijana Mijailović iz Grafičara. Anđela Nišević je zauzela peto mesto u dubl skulu za juniorke u kojem je veslala i Maša Bezbradica iz Crvene zvezde.

VESLAČKI KLUB PARTIZAN