Deset odličja na ispisu iz sezone

Članovi našeg Kluba osvojili su deset medalja na poslednjem zvaničnom takmičenju u ovoj godini – Daljinskoj regati koja je u subotu, 13. oktobra 2018. održana u Novom Sadu. Do najsjajnijih odličja na stazi na Dunavu stigli su Mihajlo Dedić, Veljko Kmekić, Nikola Albijanić u četvercu sa kormislarom za pionire u kojem je veslao i Stefan Škorić iz Save, a kormilar bio Mihajlo Joksimović iz istog kluba (7:47.35), Dušan Belić, Dušan Cvetković, Miloš Pavlović i Ranko Samardžija u četverac skulu za kadete (6:55.87) i Vuk Jurišić, Marko Anđelković, Petar Simeunović, Milutin Bušetić, Đorđe Kostić, Tadej Ilić, Aleksandar Kuzmanović, Andrej Dašić i kormilar Mateja Janjić u osmercu za kadete.

Srebrne medalje izlili su Vasilije Bojnić, Đorđe Ilić, Nemanja Luledžija i Luka delić, odnosno Aleksa Vidmar, Marko Tasevski, Petar Marjanović i Andrija Miljković u četverac skulovima za pionire, Mihajlo Žarković, Nemanja Bjelajac, Strahinja Janković, Mateja Janić i kormilar Leo Klarić u četevrcu sa kormilarom za pionire (7:56.35), Maša Bugarski, Vanja Bogdanović, Milica Joksimović i Ljubica Tešmanović u četverac skulu za kadetkinje i David Popov, Nikola Roganović, Ilija Marković, Matija Janković, Bogdan Stepić, Danilo Radovanović, Vuk Mladenović, Nenad Radonjić i kormilar Mateja Janić u osmercu za studente

Danica Milačić je osvojila bronzu u četverac skulu za pionirke sa Anjom Vaši iz Begeja 1883 i Anjom Čalijom i Lenom Čabrilo iz Danubiusa 1885. (7:51.86), a do odličja istog sjaja stigli su i Lazar Grgić, Strahinja Pavišić, Mihajlo Petrović, Nemanja Đorović, Luka Mladenović i kormilar Mihajlo Žarković u osmercu za kadete u kojem su veslali i Petar Manojlović i Aleksa Nišević iz Save i Milan Stefanović iz Danubiusa 1885.

VESLAČKI KLUB PARTIZAN