Pioniri pred krunisanjem u Omladinskoj ligi Srbije

Regatna staza u Zrenjaninu u subotu, 10. avgusta 2019, biće poprište četvrtog kola Omladinske lige Srbije. Pred poslednje kolo naši pioniri i pionirke sa 95 bodova, čak 54 više od drugoplasiranog Grafičara, suvereno drže prvu poziciju, a posle subotnje regate će i zvanično postati ukupni pobednici ovog takmičenja. To im je uostalom pošlo za rukom i lane tako da će naš Klub i ove godine dokazati da je bez premca u ovoj uzrasnoj kategoriji.

U Zrenjaninu Partizan će nastupiti sa ukupno 15 posada. U skifovima za pionire veslaće Lazar Zelenović i Karlo Radoš, u dubl skulovima za pionire Mihajlo Dedić i Veljko Kmekić, Vanja Antić i Stefan Kuzmanović, te Luka Zorić i Žarko Papić, u četverac skulu za pionire Nikola Načić,Veljko Urošević, Marko Nenadović i Mateja Mitrović, u četvercu sa kormilarom za pionire Leon Samardžić, Petar Todorov, Nikola Letić, Danilo Đokić i kormilar Stefan Kuzmanović, u skifu za pionirke Miljana Gluščević, a u dubl skulovima za pionirke Mia Nikočević i Jana Bugarski, odnosno Nevena Radić i Tamara Lakičević.

Andrija Mijković i Petar Marjanović iz Srebrnog jezera ogledaće se u dubl skulu za kadete, Aleksa Radišić sa Leom Klarićem, Lukom Milanovićem i Milošem Jovanovićem iz Limana u četevrac skulu za kadete, Ljubica Bušetić u skifu za kadetkinje, a Danica Milačić i Mina Stojadinović, te Katarina Rašković i Andrea Poleksić u dubl skulovima za kadetkinje.

VESLAČKI KLUB PARTIZAN