Uspešno organizovano još jedno Donatorsko veče 2019.

Šesto po redu Donatorsko veče Veslačkog kluba "Partizan" i ove godine održano je u restoranu Ser Gilles na Banjici. U predivnom ambijentu uz veliki broj gostiju i zvaničnika još jednom je uspešno ispunilo jedan od glavnih formata ovakvih večeri, a to je skupljanje sredstava kako bi se neki zacrtani ciljevi ostvarili. 

           
 
Naravno voditelj je i ove godine pozdravio sve prisutne i pozvao glavnog trenera kluba kluba Aleksandar Ivković da laureatima podeli prigodne nagrade, zahvalnice prvacima države i osvajačima medalja na Balkanskom šampionatu. A nekako je postalo tradicionalno da se skoro svake godine neki od naših veslača ispraća u zasluženu penziju. Ove godine to je bio slučaj sa našim Markom Marjanovićem koji je nakon 20 godina uspešne karijere na žalost oprostio od aktivnog bavljenja sportom. Marko je dugi niz godina za naš klub i reprezentaciju ostvarivao odlične rezultate. Nakon dodele prigodnih poklona i plakete našem veslaču prikazan je i kratak film o njegovoj karijeri. Zahvaljujući velikoj podršci prijatelja kluba, Uprave i roditelja prikupljena su značajna sredstva koja će biti usmerena na otplatu dela novca za 3 nova kupljena čamca marke Šelembaher (dubl i dva skifa) koji su ove godine stigli u klub. Ovi čamci namenjeni su za mlađe kategorije kadete i juniore kako bi ostvarili što bolje rezultate i samim tim osvajali nova odličja za naš klub kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni.
 
 
Veče je nastavljeno uz prigodan program i muziku, a raspoloženje je bilo na zavidnom nivou. Slike sa ovog događaja možeti videti OVDE.
 

VESLAČKI KLUB PARTIZAN