Partizan trijumfovao na startu sezone

 
U subotu 1.2.2020. u Zrenjaninu je održano i prvo zvanično takmičenje ove sezone na veslačkim ergometrima. Naši momci i devojke pokazali su se u najboljem svetlu, startujući sa 5 zlatnih, 6 srebrnih i 6 bronzanih medalja u svim katergorijama, znači ukupno 17 medalja. Osvojili smo i 3 pehara u ženskoj, muškoj i ukupni pobednik takmičenja. 

Prvo mesto za seniore osvojio je Miloš Vasić drugu godinu za redom u kategoriji seniora A, dok je Aleksandar Beđik u istoj kategoriji osvojio 2. mesto ispred kolege iz reprezentacije Aleksandra Filipovića sa 3 stotinke prednosti, koje je u sjajnom finišu obezbedio srebro našem Aci. U kategoriji seniora B osvojili smo srebrno i to Marko Marković, a za lake seniore prvi kroz cilj je prošao nal lakić Petar Zelić sa vremenom 6.17,7. U kategoriji seniorki B Anja Radinović je osvojila srebrnu medalju, u kategoriji juniorki naša Maša Bugarski osvojila je treće mesto. U kategoriji kadetkinja mlada Jelena Erić osvojila je drugo mesto dok je Ljubica Tešmanović bila prva ispod crte 4. Za kadete smo osvojili sva tri odličja i to prvo mesto osvojio je Nemanja Luledžija sjajnim finišom, srebrni je bio Veljko Kmekić koji je bio fenomenalan tokom cele trke, dok je bronzu osvojio Luka Delić.

U kategoriji pionira osvojili smo drugo mesto u dublu u muškoj konkurenciji i to Ognjen Đurica i Stefan Kuzmanović, u skifu je bronzu osvojio Mateja Đukić,a u četvercu srebrni su bili Lazar Ivković, Luka Stevanović, Relja Blažić i Marko Tešmanović. U ženskoj konkurenciji trijumfovali smo u četvercu Vanja Trninić, Nađa Vlajković, Mia Samardžija i Anđela Milošević, dok smo u dublu osvojili prvo mesto Anja Barjaktarović i Lena Gosić, a Nevena Radić i Tea Živković bile su treće.

 
Ne krijući svoje zadovoljstvo trijumfom,
koordinator reprezentacije Srbije,
i sportski direktor VK Partizan
Nebojša Ilić, zahvalio se svim
veslačicama i veslačima Partizana,
trenerima i stručnom štabu
na čelu sa Aleksandrom Ivkovićem,
na očekivanom trijumfu na
prvom zvaničnom takmičenju sezone,
Prvenstvu Srbije na ergometrima...
 
 
 
 
 
 Galeriju slika možete videti OVDE.
 
 

VESLAČKI KLUB PARTIZAN