Trijumfom započeta sezona 2020.

Dugo očekivani početak sezone 2020. nakon proglašenje pandemije Covid 19 započeo je dobro za naš klub. Naime proteklog vikenda, tačnije 13.06.2020. održana je prva regata Kupa Srbije, prvo kolo Omladinske lige Srbije i Trofej Beograda. Čini se kao da je ova iznuđena pauza prijala našim sportistima i trenerima kako bi se dobro pripremili za nastupajući početak sezone. Ovo je bila i prva trka gde su naši seniori olimpijci Vasić i Mačković imali priliku da se trkaju i tako trijumfom započnu sezonu. 

Aleksandar Beđik i Andrija Šljukić
U toj trci nažalost nije bilo prijavljenih postava pa su se naši reprezentativci Martin i Miloš trkali sa dublovima. Što se tiče ostalih seniora koji su nastupali za naš klub mladi Aleksandar Beđik bio je prvi u trci skifova i dublova, gde mu je partner bio Andrija Šljukić, Nenad Beđik je na oporavku od povrede leđa, dok je naš laki senior u trci teških skifova, Petar Zelić bio treći iza Aleksandra Beđika i Miloša Stanojevića. 
 
Mina i Ljubica   
Juniorka Maša Bugarski pobedila je u trci skifova juniorki, njena sestra Jana je bila druga u skifovima pionirki, naše kadetkinje Mina Stojadinović i Ljubica Bušetić nastupile su u konkurenciji juniorki i bile treće. Kadet Nemanja Luledžija je trijumfovao u trci skifova, i osvojio zlato sa vremenom 7:43,62.
Naše devojke trijumfovale su još i u 4x u sastavu Andrea Poleksić, Tamara Lakićević, Jelena Erić i Ljubica Tešmanović, takođe u disciplini 2x za kadetkinje Jelena i Andrea su osvojile srebrnu medalju iza devojaka Čuruga, a Ljubica Tešmanović je bila četvrta u skifu za kadetkinje. Pionirke Miljana Gluščević i Nevena Radić su nas obradovale u dublu i osvojile zlato. Junior Viktor Šušić bio je treći u trci skifova, Ranko Samardžija i Dušan Belić su trijumfovali u dubl skulu, dok su u istoj trci Vuk Švabić i Milan Ibročić bili četvrti.
 
kadetkinje  miljana i nevena
 
Kada se sve sabere Veslački klub Partizan trijumfovao je u Kupu Srbije i Omladinskoj ligi Srbije i tako na najbolji način započeo sezonu. 
Tabela Kupa Srbije OVDE.
Tabela Omladinske lige OVDE
Ostali rezultati OVDE

VESLAČKI KLUB PARTIZAN