Atina i Tivat pripreme 2021.

Naši najbolji seniori, kadeti i juniori su na zimskim pripremama. Mladi naraštaji su u Tivtu sa trenerom Goranom Todorovićem dok su naši najbolji seniori u državi sa trenerom Stojićem trenutno na pripremema u Atini u olimpijskom centru.

Miloš Vasić, Martin Mačković i braća Nenad i Aleksandar Beđik sa trenerom Nikolom Stojićem borave već drugu nedelju u Olimpijskom veslačkom centru u Atini gde se u isto vreme nalazi Ruska reprezentacija i najbolji tim domaćina Grčke. Uslovi su fantastični, na raspolaganju su nam svi objekti i resursi samog centra. Dobri domaćini postarali su se da smo izolovani i vode računa o epidemiološkim merama. Sa nama u centru je i Đovani Postiljone sa kojim smo u stalnoj komunikaciji i dogovorima oko treninga i načina na koji će biti odrađena kontrolna trka dvojaca i skifova, koja je zakazana za kraj meseca februara 27 i 28. Naime da podsetimo naša dva najbolja dvojca boriće se za učešće na olimpijadi u Tokiju 2021.
 
 
 
Na pripremama u Tivtu trenutno se nalaze naši najbolji prvotimci juniori i kadeti sa trenerom Todorovićem, gde se odvija drugi deo priprema olimpijskih nada za 2028. Uslovi za trening su odlični, malo nam prave probleme vremenski uslovi koji nam baš nisu naklonjeni, ali koristimo svaki momenat bez vetra da budemo na vodi. Da podsetimo od naših veslača pored trenera Todorovića su i Veljko Kmekić, Mihajlo Dedić, Bogdan Protić, Danilo Đokić, Nikola Letić, Nikola Načić, Aleksej Linčevski, Lazar Zelenović, Vukašin Radović, Mateja Mitrović, Relja Petković, Nemanja Luledžija, Strahinja Pavišić, Aleksandar Kuzmanović, Dejan Jezdimirović i Marko Stefanović. Vredno treniraju svaki dan kako na vodi tako i u teretani uz poštovanje svih mera. 
 

VESLAČKI KLUB PARTIZAN