Savezni test juniora - I dan

U subotu 6. marta na Savskom jezeru u Beogradu održan je zvaničan prvi test za sastav juniorske reprezentacije u skifovima. Na današnjem testu nastupilo je ukupno 20 juniora i 10 juniorki. Za devojke su nastupile: Ljubica Tešmanović, Jelena Erić i Andrea Poleksić, a od momaka nastupili su: Dejan Jezdimirović, Marko Stefanović, Nemanja Luledžija i Aleksandar Kuzmanović. Svi takmičari Partizana su pokazali trenutno zadovoljavajuć, može se reći očekivani nivo forme. 

 

Trener Goran Todorović izrazio je zadovoljstvo povodom nastupa naših takmičara i rekao da su današnji rezultati sasvim očekivani. 
- Forma svih veslača i veslačica je na zavidnom nivou s obzirom da je ovo tek početak sezone i da je teško davati bilo kakve prognoze. Zadovoljan sam nastupom svih, ali bi ovom prilikom istakao da je Dejan Jezdimirović ispunio moja očekivanja i ponovo pokazao da je trenutno najbolji i najbrži u skifu za juniore. Istakao bih takođe nastup Jelene Erić koja je znatno popravila tehniku zaveslaja i koja je pokazala veliki napredak. Svi ostali rezultati su očekivani posle zimskog pripremnog perioda i očekujem da se nastavi uzlaznom putanjom ka što boljem ovosezonskom rezultatu. Svi ostali takmičari imaju još prostora za napredak. Videćemo šta će pokazati sutrašnji dan gde će biti zastupljeni dublovi i četverci skul za devojke, vrlo sam optimističan i očekujem dobar nastup naših momaka i devojaka - izjavio je trener Todorović.
U nastavku ovog teksta možete videti sve današnje rezultate obe trke u konačnoj tabeli.
 

VESLAČKI KLUB PARTIZAN