Partizan opet dominira domaćom scenom

I regata Kupa Srbije i I kolo omladinske lige

 

Iako je loše vreme ovog vikenda pokvarila kiša to nije smetalo veslačima i veslačicama Partizana da opet budu najbolji na regatnoj stazi na Savskom jezeru. Nastupili smo sa 39 posada u svim trkama i preko 90 takmičara, najbrojniji je bio naš veslački bataljon.

 

             

Nije samo kiša u Beogradu pljuštala i natapala odeću takmičara i trenera, pljuštale su i medalje još jače od same kiše. Već u samim kvalifikacijama sve je govorilo da će ovo biti berićetan vikend ispunjen brojnim medaljama svih boja. A preovladale su one najsjajnije zlatne medalje, kojih je bilo 14, srebrnih 5 i bronzanih 5.

                                                   

 

A naravno kad su krenule finalne trke to se i obistinilo, u svakoj od navedenih trka naš klub je dominirao i pokazao da ulazi spreman u ovu sezonu. Nastupili su i naši najbolji seniori Olimpijci Vasić i Mačković u dvojcu bez kormilara i Nenad Beđik u skifu i pokazali mladim naraštajima kako se bori za svoj klub. Bili smo više nego ubedljivi u svakoj trci, dominirali su kadeti, juniori a ni pioniri se nisu obrukali, iako nismo imali predstavnike u svakoj disciplini. Na tabeli Kupa i omladinske lige Srbije naravno vodimo sa 131 bodom. Daleko ispred svih konkurenata je Partizan, a priča traje već 30 sezona. Tri decenije Partizan vodi glavnu reč u veslanju, sa izuzetkom jedne godine pauze 2018. ali nismo se dali destabilizovati, zbili smo redove poveli računa o svakoj ekipi, o svakom takmičaru, i opet smo tu gde nam je mesto u samom vrhu bez premca. U nastavku pogledajte rezultate svih trka ponaosob, tabele, statistiku i malo slikica.... Napred Partizan do konačne pobede i trijumfa na državnom prvenstvu OPET.

                        

    

                                                  

 

 

 

 

     

VESLAČKI KLUB PARTIZAN