Alumni klub VK Partizan u prvoj sezoni prikupio 7.580 evra

Osnovan sa idejom i željom da podrži uspešne mlade veslače, ojača klupski veslački sport, razvije klupski život na primeru modernih evropskih i američkih klubova i da očuva i unapredi vrednosti, kojima se naš Klub oduvek izdvajao i ponosio, Alumni klub VK Partizan je 15. maja 2017. zaključio svoju prvu godinu postojanja. Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Alumni klub VK Partizan za proteklih godinu u svoj Fond sakupio 7.580 evra. U sezoni 2016/2017 članarinu je uplatilo 52 bivših i aktivnih veslača, roditelja i prijatelja Kluba, dok se na listi donatora našlo 17 osoba (kompletan spisak uplata možete pogledati na kraju teksta).

Celokupni prikupljen iznos biće iskorišćen za isplatu novog osmerca, prvog nakon tri decenije, koji je nabavljen krajem 2016. Novi osmerac će, ujedno, nositi obeležja Alumni kluba VK Partizan kao svedočanstvo ogromne energije, želje i motiva svih članova da daju, svako na svoj način, nemerljiv doprinos uspehu ideje donatorstva kao jednog od načina za razvoj i napredak novih generacija šampiona.

Uz veliku zahvalnost svima koji su uplatili članarinu i donaciju za prethodnu sezonu, obaveštavamo Vas da uplata članarina i donacija za sezonu 2017/2018 počinje od 15. maja 2017. Za završetak prve akcije Alumni kluba VK Partizan – isplate osmerca (grafički prikaz Akcije možete pogledati na kraju teksta), neophodno je da se prikupi još 1.520 evra. Čim dosegnemo tu cifru, obznanićemo početak nove akcije Alumni kluba VK Partizan.

Sve o Alumni klubu VK Partizan možete pogledati OVDE

VESLAČKI KLUB PARTIZAN