20/12/2022

Najbolji mladi sportisti za 2022.

Priznanje za Luledžiju i Dedića

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Đorđe Višacki sa Mihajlom Dedićem i Nemanjom Luledžijom

Danas je održana svečanost dodela priznanja uspešnim sportistima grada Beograda u Golden Tulip Zira Hotelu uz prisustvo poznatih zvanica iz sveta sporta. Imali smo tu čast da je današnji dan još jedan od značajnijih u istoriji Veslačkog kluba Partizan, i ponosni smo na činjenicu da su naša dva mlada veslača do 20 godina dobitnici nagrade za najuspešnije mlade sportiste Beograda.

Generalni sekretar sportskog saveza Beograda Nebojša Jevremović sa našim momcima

Već sigurno znate da je u pitanju naš dvojac bez kormilara za juniore u sastavu Nemanja Luledžija i Mihailo Dedić, koje je ove godine trener Goran Todorović doveo do duple titule prvaka. Evropski i svetski prvaci u kategoriji juniora je uspeh koji je još nezapamćen na srpskoj veslačkoj sceni. Stoga je i ova nagrada posebna kako za naš klub u novijoj istoriji tako i za ova dva mladića koji su se borili i trenirali vredno godinama da bi došli do ovakvog uspeha.

Ovo prestižno priznanje momcima je uručio generalni sekretar OK gospodin Đorđe Višacki čestitajući im na ovako velikom uspehu. Bravo momci i želimo Vam još puno ovakvih trenutaka za pamćenje, a sudeći po vašoj odlučnosti i u budućnosti od vas možemo očekivati ovakve svečanosti. Generalni sekretar Sportskog saveza Beograda gospodin Nebojša Jevremović čestitao je takođe našim momcima na velikom uspehu i znaćajnom priznanju.

crossmenu