VESLAČKI KLUB PARTIZAN Kontaktirajte nas

УСПЕШАН ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ ЗА НАШЕ ПАРТИЗАНОВЦЕ

ПОРАЖЕН ОЛИМПИЈСКИ ПОБЕДНИК И ОСВОЈЕНЕ ТРИ МЕДАЉЕ


Јована Арсић, Николај Пименов и Мартин Мачковић, чланови Партизана и наши најбољи репрезентатвци, на престижној регати у Италији, освојили су две златне и једну бронзану медаљу.

 

Јована је у дисциплини скиф, освајањем првог места одлучна у намери да и на Олимпијске игре иде са истим циљем – освајање златне медаље.  У истој дисциплини, у којој су наступали Пименов и Мачковић, Пименов је освојио злато, док је Мачковић заузео треће место и бронзану медаљу. 

 

„Након зимских припрема и свих изазова који нас очекују ове сезоне, данашња регата нам је одличан показатељ да смо на добром путу. Пименов је извеслао одличну трку, а након повреде Васића који весла двојац са Мачковићем, одлучили смо да и Мартин весла у дисциплини скиф. Обојица су показали спремност пред предстојећу квалификациону регату за одлазак на Олимпијске игре, која се одржава крајем априла у Мађарској.У прилог добре форме говори да је актуелни олимпијски шампион заузео четврто место. Јована ради у истом ритму и показује висок ниво спремности за предстојеће Олимпијске игре“, изјавио је главни тренер репрезентације Никола Стојићкоји је се још једном захвалио Олимпијском комитету Србије на подршци коју пружа нашим веслачима. 

Поред Стојића са нашим веслачима и веслачицом ради и репрезентативни тренер Милош Станојевић и физиотарапеутМилан Босић.